Nešto novo na blogu, za šta se nadam da će postati pravilo. Danas imam gosta blogera, moju dragu prijateljicu Biljanu Stanić. Ona je prva koja ovde gostuje, i da ne bi bila jedina, pozivam vas da mi pošaljete vaše recepte (znate kako izgleda sajt, tako da mi trebaju sastojci, detaljan opis koraka i par slika). Dakle – without further ado… Biljana Stanić, everyone!
Sastojci (po osobi)
- 1 ikvica,
- 1 patlidžan,
- 1glavica luka,
- 2 šargarepe,
- 1 krompir,
- 3 paprike
- Od začina so, biber, bosiljak, origano, malo aleve paprike.. po izboru i ukusu
Težina
Jednostavno
Vreme pripreme
40 minuta
Postupak
Iseći na krupne kolutove, nauljiti, složiti u pleh od rerne na kome je pek papir. Pun pleh je za 2 osobe. Od začina so, biber, bosiljak, origano, malo aleve paprike.. po izboru.
Peći u rerni na 200’C oko 20, 30 minuta
Servirati toplo sa dodatkom belog luka i starim kravljim sirom. Vino ili pivo po želji
PS. Za ješne bi ovo bila večera, za mene je dobar ručak. Ne kvariti šniclama.
Оставите одговор